Всё об охоте в Харьковской области
Вход на сайт
Логин:
Пароль:
Поиск
Наш опрос
Оцените наш сайт
1. Отлично
2. Хорошо
3. Неплохо
Всего ответов: 69
Друзья сайта
Статистика
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: vasyaka  
Форум охотников » Общий раздел » Нормативные акты » Відстрілочні картки (Відстрілочні картки віднині підлягають обов'язковій реєстрац)
Відстрілочні картки
amurДата: Понедельник, 14.06.2010, 21:04 | Сообщение # 1
Пресс секретарь сайта
Группа: Стрелок
Сообщений: 417
Страна:Украина
Город:Чугуев
Статус: Offline
Відстрілочні картки віднині підлягають обов'язковій реєстрації

У системі ведення мисливського господарства Автономної Республіки Крим з'явилися нововведення. Постановою Верховної Ради АРК № 1762-5/10 від 26 травня 2010 року був затверджений порядок реєстрації і використання бланків відстрілочних карток на території автономії, - повідомили КЕПУ у прес-службі Рескомлісу АРК.

Це означає, що тепер всі відстрілочні картки, що видаються мисливцям користувачами мисливських угідь підлягають обов'язковій реєстрації в Республіканському комітеті АРК з лісового і мисливського господарства. Іншими словами, віднині на кожній картці повинен буде фігурувати відтиск спеціального штампу Рескомлісу, що свідчить про те, що вона видана на законних підставах.

Раніше деякі мисливські організації видавали мисливцям разові і сезонні відстрілочні картки, не маючи на того жодного права, тим самим вони вводили людей в оману і свідомо штовхали їх на порушення законодавства. У результаті рядові мисливці при перевірках держлісохорони і єгерських служб розводили руками, посилаючись на те, ніби вони не знають про те, що в даної організації немає жодного гектара своїх угідь, самі вони заплатили членські внески і просто полюють. В результаті подібних порушень завдавався істотний збиток державному мисливському фонду.

Згідно постанови кримського парламенту, полювання з використанням незареєстрованих в установленому порядку відстрілочних карток кваліфікуватиметься як навмисне порушення законодавства і відповідно до Адміністративного кодексу України спричинить накладення штрафу в розмірі не менше 1020 гривень.

Довідка

На сьогоднішній день в Криму є 40 користувачів мисливських угідь. У базі даних Рескомлісу зареєстровано близько 30 тисяч мисливців, з яких фактично на полювання щорік виходить 15 тисяч чоловік.

 
ValdeZДата: Вторник, 15.06.2010, 23:04 | Сообщение # 2
Группа: Стрелок
Сообщений: 126
Страна:Украина
Город:Харьков
Статус: Offline
Всем привет!!!Не знаю,может не по теме,если что перенесите.Но есть информация от знакомого охотника.Он был на прошлой неделе в УООРе и ему сказали,что в лесхозе рассматривают вопрос(или рассмотрели),что открытие возможно 07августа 2010,да ещё и с утра.Если меня не разыграли Ни кто ни чего не слыхал?
 
Форум охотников » Общий раздел » Нормативные акты » Відстрілочні картки (Відстрілочні картки віднині підлягають обов'язковій реєстрац)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: